Nestašni petogodišnjak
10

Otkriven razlog zašto je princ Louis u jednom trenutku nestao s ceremonije krunisanja

N. C.
Foto: EPA-EFE
Foto: EPA-EFE
Princ Louis, najmlađi sin Williama i Kate Middleton, privukao je pažnju svojim pojavljivanjem u Westminsterskoj opatiji, ali mnogi su primjetili da je dječak u jednom trenutku nestao sa ceremonije.

Naime, u jednom trenutku više nije sjedio pored svojih roditelja. Međutim, otkriven je razlog zašto je u jednom trenutku nestao sa ceremonije, a razlog se skiva u njegovim godinama.

Sa pet godina je ušao u opatiju sa svojom porodicom, je zbog mladosti bio odstranjen tokom službe. Međutim, on se nakon službe pridružio svojoj porodici na kraju ceremonije za povorku iz opatije i u vagonima za povratak u Bakingemsku palatu.

Tokom prve polovine ceremonije, mogao se vidjeti kako zijeva, a istovremeno je iskoristio priliku da ukaže na nešto što je interesantno njegovoj sestri Charlotte. Ponovo je zijevnuo ubrzo nakon što je kralj krunisan.

Ranije je Louis stigao u Westminstersku opatiju u odjeći koju su napravili Dege i Skinner koja se sastoji od Hainsworth podvezice plave doeskin tunike sa posebno dizajniranim čipkastim ukrasima na kragni, manžetama i prednjim dijelovima. Odjeća za nogavice je crna u kompletu sa plavim podvezicama.