{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava

Zaboravio si lozinku? Resetuj lozinku.


Unesite e-mail:


Otkazan koncert Madonne u Zagrebu

S
Sarajevo-x.com
9.3.2012. u 10:17
0
12
Otkazan koncert Madonne u Zagrebu
0
Otkazan koncert Madonne u Zagrebu
Madonnin nastup na Super Bowlu (Foto: AFP)
Promotori Adria Entertaimnet i Live Nation danas su potvrdili da je zbog logističkih razloga otkazan koncert Madonne koji je prethodno najavljen za 11. juna 2012. na stadionu Maksimir u Zagrebu.
Svi kupci ulaznica za prethodno zakazani koncert povrat novca mogu ostvariti od 19. marta 2012. na prodajnim mjestima gdje su ulaznice kupili. Fanovima koji su svoje ulaznice kupili online će se na iznos vratiti na njihove kartice.

Oni koji su svoje ulaznice kupili u uredu Adrie Entertainment, neovisno o načinu plaćanja, povrat novca mogu ostvariti jedino na tom prodajnom mjestu - u uredu Adrie Entertainment.

"Nažalost, u svijetu korporativnog biznisa donose se odluke koje su primarne na dobrobit korporacije. U ovom slučaju nismo mogli ići ispod nekih dogovora koje smo imali s domaćim partnerima i preuzeti logističke obveze koje su pred nas naknadno stavljene, a odnose se na način korištenja stadiona. S obzirom na to, zajednička je odluka da bez toga logistički nije moguće organizirati koncert na zadovoljavajući način, koji ne bi donio gubitak svim stranama u projektu. Zato smo koncert morali otkazati. Povrat novca počinje 19. marta i trajat će dok god i zadnji kupac ne dođe po povrat novca. Znamo da ovakva odluka o otkazivanju može imati utjecaj na tržište, ali naša dugogodišnja korektnost prema publici i međusobno povjerenje, sigurni smo, nadvladat će i ovaj izazov te to povjerenj neće biti narušeno", izjavio je predsjednik Uprave Adria Zabave, Vladimir Ivanković.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: