Nakon što je čuo da je trudna
2

Otac pjevačice Adele želi da se pomiri s njom

Klix.ba
Nakon što je saznao da je ona trudna, otac pjevačice Adele je stupio u kontakt s njom u namjeri da izmire sve nesuglasice. Kako je rekao, više nego išta na svijetu želi biti dio njenog života sada kada će ona postati majka.

Mark Evans, koji se rastao sa suprugom Penny kada je Adele imala samo tri godine, je o trudnoći svoje kćerke čuo od svoje majke. Sada ponovo želi postati dio života svoje kćerke i njenog djeteta.

"Majka me nazvala i rekla da ima neke bitne vijesti za mene. Rekla mi je da Adele očekuje dijete. Moja prva reakcija je bila nalet sreće zbog nje. Ali kada mi je ona rekla da ju je Adele nazvala i lično rekla vijest, shvatio sam da moja kćerka nije željela to reći i meni. Sreću je zamijenila tuga, jer sam znao da ja za nju ne postojim. Tako bih volio da sam je mogao zagrliti i reći joj koliko sam sretan zbog nje. Više nego išta na svijetu želim biti dio njenog života i života mog unučeta. Pomirio sam se sa činjenicom da možda nikada neću upoznati njenu djecu i to mi je slomilo srce. Istina je da sam pogriješio, jer nisam bio prisutan tokom njenog odrastanja, ali sada želim da se iskupim za to. Molim je da mi pruži drugu šansu", kazao je Mark Evans za Sunday Mirror.

Adele je ranije izjavila da je ljuta na svog oca, jer o svom očaju govori u medijima. "Ne razumijem to. Ako me zaista voli, zašto mi to govori preko medija? Ako ga ikada sretnem, pljunut ću ga", kazala je Adele.