Intervenisala policija
2

Otac Lindsay Lohan htio na silu odvesti kćerku na odvikavanje

Klix.ba
U domu Lindsay Lohan u Los Angelesu jučer je morala intervenisati policiija nakon što je njen otac Michael s nekoliko prijatelja upao zahtijevajući od nje da se prijavi na rehabilitaciju.

Prema pisanju američkih medija, problem je nastao nakon što je Lindseyjin momak tražio od njenog oca da izađe iz kuće jer joj on navodno ne može pomoći.

Michael se zabrinuo za svoju kćerku nakon što se nije pojavila na sastanku za dovršetak svog novog filma "The Canyons" koji će uskoro biti u kinima.

"Veoma sam zabrinut jer je Lindsey okružena pogrešnim ljudima, ovisnicima o drogi i alkoholu kojima je potrebna rehabilitacija. Ja to više neću podnositi", kazao je Mochael Lohan.

On je navodno namjeravao na silu odvesti kćerku u kliniku za odvikavanje, no Lindsay ne smatra da joj je pomoć potrebna. Njen stav je da Michael sve to radi jer ga je ona isključila iz svog života nakon što je on izigrao njeno povjerenja.

Naime, Lindsay je ocu rekla da se njena majka Dina drogira, što je on iznio u javnost. Glumica se kasnije pokušala opravdati kazavši da to nije istina te da je to rekla nakon svađe s majkom.