Showbiz
0

Otac kćeri Anne Nicole Smith ipak preminuli J. Howard Marshall?

Sarajevo-x.com
Špekulacije na temu ko je u stvari otac kćeri Anne Nicole Smith, dobile su novi obrat pojavom priče u medijima koja predstavlja i četvrtog čovjeka koji bi mogao biti otac male Daniellynn. Četvrti "mogući" otac Dannielynn je Annin preminuli suprug J. Howard Marshall.

Iako takva govorkanja izgledaju kao čista glupost, bez ikakvog osnova, svi se trebaju odmah na početku prisjetiti da se sve vrti oko Anne Nicole Smith i njenog kontroverznog života, gdje se nikad nije znalo „ko pije, a ko plaća“.

Osim borbe za očinstvo, koja se vodi između bivšeg momka Anne Nicole Smith, fotografa Larryja Birkheada i momka u trenutku njene smrti, Howarda K. Sterna, te trećeg čovjeka koji tvrdi da je otac Danniellyn, polusestra Anne Nicole je svojim izjavama dodatno „začinila“ situaciju.

U manuskriptu knjige koju je napisala polusestra Anne Nicole, Donna Hogan, a čije je dijelove ekskluzivno objavio Daily News, ona navodi da je njena sestra zamrznula spermu 90-godišnjeg J. Howarda Marshalla prije nekoliko godina. Ona vjeruje da je Anne Nicole iskoristila tu spermu da bi ostala trudna.

U knjizi „Train Wreck“, Donna tvrdi da je Anne Nicole „nagovijestila porodici“ da bi otac njenog djeteta mogao biti Marshall.

Donnino objašnjenje ima smisla, kada kaže da je Anne Nicole koristila dijete kao „kartu iznenađenja u svojoj borbi za imovinu starca“.

Autopsija izvšena na tijelu bivšeg modela Playboya nije do sada odredila uzrok njene smrti.

Mrtvozornik je izjavio da nema dokaza traume i tragova droge u stomaku, niti u prvobitnim testovima krvi Anne Nicole Smith. Ipak on ne odbacuje mogućnost da je droga uzrok ili faktor zbog kojeg je došlo do njene smrti.