Nisu u dobrim odnosima
135

Otac djevojke koja je donirala Seleni bubreg: Nije joj dala bubreg da može izlaziti i piti

D. J.
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Prije šest godina Seleni Gomez donirala je bubreg njena prijateljica i kolegica Francia Raísa, no djevojke od tada nisu u najboljim odnosima.

Otac Francije Raíse sada tvrdi da se njegova kćerka sukobila sa Selenom Gomez jer nije prestala piti nakon što joj je dala svoj bubreg.

Na pitanje zašto se Raísa nije pojavila u novom Seleninom dokumentarcu "My Mind & Me", Renán Almendárez Coello potvrdio je dugogodišnje glasine da su se djevojke posvađale.

"Ljubav, novac i slava mijenjaju cijeli svijet, uključujući i Selenu", rekao je u emisiji "Primer Impacto".

Voditelj je potom pitao je li njihov sukob "isprovociran" time što Selena pije.

"Postoji razlika kada Selena pije", odgovorio je Coello. "Francia je rekla Seleni da joj nije dala bubreg kako bi mogla izlaziti i piti."

Podsjećamo, 2017. Raísa je jedan od svojih bubrega donirala Seleni koja boluje od lupusa.

"Nema riječi kojima bih opisala zahvalnost prema svojoj lijepoj prijateljici Franciji Raisi", napisala je Gomez tada na Instagramu. “Dala mi je najveći dar i žrtvu donirajući mi svoj bubreg. Nevjerojatno sam blagoslovljena. Toliko te volim sestro", dodala je uz zajedničku fotografiju iz bolničkih kreveta.

Međutim, glasine da se žene svađaju pojavile su se prošle godine nakon što je Selena nazvala Taylor Swift svojom "jedinom prijateljicom u industriji".

Raísa je odgovorila na intervju tako što je ispod objave na Instagramu napisala samo riječ "Zanimljivo", a potom je obrisala.

Iz Seleninog tima još uvijek se nisu oglašavali o tvrdnjama Raisinog oca.