|

Osmogodišnja kćerka Angeline Jolie i Brada Pitta na crvenom tepihu u odijelu i kravati

Osmogodišnja kćerka Angeline Jolie i Brada Pitta na crvenom tepihu u odijelu i kravati
57
Klix.ba
17.12.2014. u 19:18
60
komentara
57

dijeljenja
1/11
2/11
3/11
4/11
5/11
6/11
7/11
8/11
9/11
10/11
11/11
Osmogodišnja kćerka Angeline Jolie i Brada Pitta Shiloh privukla je pažnju javnosti na premijeri novog filma Angeline Jolie "Ubroken" u Los Angelesu kojoj je prisustvovala sa svojim ocem i braćom.
Angelina Jolie nije mogla prisustvovati premijeri budući da je dobila vodene ospice, no zato je njena kćerka Shiloh privukla svu pažnju na sebe pojavivši se u odijelu i kravati i sa frizurom sličnom onom koju nosi njen otac.

Komentari u medijima i na društvenim mrežama idu u pravcu "osuda" male Shiloh i njenih roditelja, budući da je "obučena kao dječak, te nimalo ne podsjeća na djevojčicu".

U ranijim intervjuima je Angelina Jolie, govoreći o svojoj djeci, isticala kako joj je jako važno da im dopusti da se izraze na koji god način oni to žele. U jednom intervjuu koji je 2010. godine dala za Vanity Fair, Jolie je otkrila kako se Shiloh voli oblačiti kao dječak, te da je smatrala uvredljivim kad joj je majka Brada Pitta kupovala kostimiće za djevočice i insistirala na tome da je oblače kao malu "princezu".

"Shiloh, mislimo, ima taj crnogorski stil i voli se oblačiti kao dječak. Ona želi biti dječak, zato smo je morali ošišati. Nosi samo mušku odjeću i želi biti što sličnija svojoj braći", ispričala je Jolie za Vanity Fair.

I iako se ovaj "slobodni" pristup većini ljudi može činiti neobičnim i neortodoksnim, Angelina Jolie i Brad Pitt svoju djecu svakako stavljaju na prvo mjesto (kao i onda kad je glumica na svom vjenčanju nosila veo koji su iscrtali i ukrasili njeni mališani), te ih uče važnoj lekciji o prihvatanju sebe i slobodi da budu ono što žele.
Prijavi grešku


Komentari (60)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...