Sarah Jessica Parker
0

"Osjećam se staro i umorno"

Sarajevo-x.com
Sarah Jessica Parker
Sarah Jessica Parker
Na velikim ekranima ona je čarobna i glamurozna Carrie Bradshaw, ali u stvarnom životu Sarah Jessica Parker je samo prosječna žena koja ima brojne obaveze, kao i svaka druga majka.

Zvijezda filma i serije "Seks i grad" kazala je kako se osjeća staro i umorno, pogotovo zbog toga što sada ima još dvoje djece za kojom mora neprestano trčkarati.

Sarah Jessica Parker ima troje djece, sina Jamesa Wilkea (8) i kćerke, bliznakinje, Marion i Tabithu, koje je dobila u junu 2009. godine zahvaljujući surogat majci.

Slavna glumica u posljednje vrijeme je bila veoma zauzeta s obzirom da je radila na nastavku popularnog filma "Seks i grad", a ostatak vremena je provodila sa svojom djecom.

Na pitanje novinara magazina Heat, u čemu se krije tajna njene ljepote i u poznim godinama glumica je odgovorila:

"Nemam je. Osjećam se staro i umorno. Imam djecu za kojom moram stalno trčati. Trudim se da hodam što više, a i kupujem svaku moguću kremu. Volim lijepu odjeću i imam tu privilegiju da mi je skoro svaki komad dostupan, no već sljedeći dan to vraćam, jer ta odjeća nije moja."

Sarah Jessica Parker je također kazala i to da se njen život veoma promijenio otkako je dobila blizance.

"Nakon rođenja sina, a sada i blizanaca moj život je trostruko ugodniji", kazala je 45-godišnja glumica dodajući i to kako se ona mnogo razlikuje od svog lika u seriji "Seks i Grad".

"Moj život je drugačiji, kao i moj izbor. Ali ja volim Carrie, volim igrati taj lik i volim sve što se veže za taj lik bilo da je dobro, loše ili bilo da su to neki loši izbori ili greške."