Februarsko izdanje
41

Osim britanskog Voguea, Dua Lipa krasi i naslovnu magazina Rolling Stone

Klix.ba
Dua Lipa za Rolling Stone
Foto: Rolling Stone
Jedna od najpopularnijih svjetskih pop pjevačica Dua Lipa krasit će februarsko izdanje dva velika magazina - britanskog Voguea i Rolling Stonea.
Ova 25-godišnja albanska pjevačica je 2020. godine predstavila album "Future Nostalgia", koji je već nominovan za nagradu Grammy. Dua je o protekloj godini, saradnjama, uspjesima i planovima za budućnost razgovarala u intervjuima za Vogue i Rolling Stone.

Osim toga, pop zvijezda govori i o vezi sa Anwarom Hadidom, svojim počecima, te se prisjeća perioda kada je radila kao konobarica u jednom londonskom restoranu.

Prokomentarisala je i činjenicu da ju je javnost prozivala jer je na svom Instagramu dijelila videa u kojima baca novčanice po plesačicama u striptiz klubu. Objasnila je kako biti feministkinja znači podržati sve žene, odnosno ne birati samo one čija nam zanimanja odgovaraju.

"To je pomalo hipokritično, zar ne? Mnogo ljudi bira koje žene želi podržati po onome čime se one bave. Ja biram da podržim sve. Čak i prostitutke, one su odabrale da na taj način zarađuju novac, to je njihovo pravo", rekla je Dua.

Više detalja iz intervjua dostupno je na stranici magazina Rolling Stone.