Mama Miranda Kerr bila na kafi
0

Orlando Bloom u New Yorku šetao sa sinom

Sarajevo-x.com
Orlando Bloom je izveo svoga sina u jesenju šetnju prohladnim New Yorkom, ali ga je prethodno privio sebi na grudi da ga grije svojim tijelom. Glumac Pirata sa Kariba čuvao je bebu Flynna, a mama Miranda Kerr je izašla sa prijateljicama na kafu.

Australska manekenka i njen suprug su se razdvojili i izašli na različite izlaze kako bi zbunili fotografe i novinare koji su se okupili da ih vide. Kao u pravim špijunskim filmovima, Miranda je izašla iz kafea Chelsea noseći bebu svoje prijateljice, a Orlando se iskrao na stražnji izlaz noseći njihovog desetomjesečnog sina.

Miranda je zatim sjela u automobil i otišla, a Orlando ipak nije prošao nezapažen. Uprkos činjenici da najnoviji Orlandov film, Tri musketara, nije prošao dobro u kinima, ovaj slavni glumac je izgledao sretno i zadovoljno.

Miranda je skoro otkrila za medije da je par presretan što su postali roditelji po prvi put, ali da je raduje i povratak na modne piste. Dodala je da se osjeća zdravije nego što se ikad osjećala. Rekla je da joj je rudnoća protekla predivno i da je lijepo odmorila, a da je sad vrijeme za posao.