Ups...
5

Orlando Bloom se pohvalio novom tetovažom, a fanovi otkrili da ima grešku

DP
Foto: Instagram/orlandobloom
Foto: Instagram/orlandobloom
Najnovija objava Orlanda Blooma na Instagramu privukla je veliku pažnju njegovih pratitelja. Na ruci je istetovirao podatke svog sina, ali je majstor za tetovaže pogriješio u jednoj važnoj stvari.

Zvijezda "Pirata s Kariba" pohvalila se na ovoj društvenoj mreži novom tetovažom, ali mu je jedan od pratitelja ubrzo ukazao na to da njegova tetovaža ima grešku, pišu Fox News.

U objavi za koju je dobio 180.000 lajkova glumac je pitao svoje pratitelje mogu li pogoditi kome je posvećena tetovaža, a kada se jedan o njih udubio u linije na njegovoj podlaktici, otkrio je grešku.

Naime, on je imao namjeru Morseovom abecedom istetovirati ime svog sina Flynna, ali mu taj poduhvat nije uspio.

"Ako je ovdje trebalo pisati Flynn, onda tetovaža ima grešku", napisao je njegov obožavatelj u komentaru ispod fotografije.

Pokazalo se da na Bloomovoj ruci piše "Frynn" umjesto "Flynn", budući da jedna tačka nedostaje, pa je zapravo napisano R umjesto L.

Fotografiju s Orlandom Bloomom objavio je i majstor koji je radio ovu tetovažu, a u objavi je objasnio da su svjesni da nedostaje jedna tačka i da će ta greška biti ispravljena.

Bloom je Flynna dobio u braku s bivšom suprugom Mirandom Kerr, a u tetovaži je istaknuo datum i vrijeme rođenja 6. januara 2011. u 9:03 sati.