Majka glumca opovrgla glasine
2

Orlando Bloom i Miranda Kerr se ne rastaju

Klix.ba
Orlando Bloom i Miranda Kerr
Orlando Bloom i Miranda Kerr
Nakon što je Miranda Kerr, model Victoria Secreta i supruga glumca Orlanda Blooma, u nekoliko navrata u New Yorku viđena sa glumcem Leonardom DiCapriom, počele su kružiti glasine o problemima u njenom braku i mogućem razvodu. Međutim, Sonia Copeland-Bloom, majka Orlanda Blooma, je opovrgla sve glasine i rekla kako u njihovom braku nema nikakvih problema.

Iako Miranda i Orlando provode dosta vremena odvojeno zbog toga što on trenutno u Južnoj Africi snima film "Zulu", njegova majka je rekla da je sve u najboljem redu te da su njih dvoje jako sretni.

"Naravno da to nije istina. Ne znam zbog čega su pokrenute te glasine. Njih dvoje su jako sretni", rekla je Copeland-Bloom.

Njena reakcija je stigla sedam dana nakon što je Daily News objavio priču o rođendanskoj zabavi Leonarda DiCapria, na kojoj su on i Kerr izgledali jako bliski i intimni.

Jedan neimenovani izvor je nakon toga izjavio i da su njih dvoje otvoreno flertovali i tokom večere u restoranu ABC Kitchen, a da su nakon toga zajedno otišli na privatnu zabavu.

Sve ove glasine je opovrgao i jedan jako blizak prijatelj slavnog para.

"Praznike će provesti zajedno sa njegovom porodicom. Trenutno rade na suprotnim stranama svijeta i to će im nakon dugo vremena biti prva prilika da budu zajedno", rekao je ovaj neimenovani izvor.

Orlando i Miranda su u braku od 2010. godine, a imaju dvogodišnjeg sina Flynna.