Šuška se, šuška
0

Orlando Bloom i Miranda Kerr planiraju svadbu?

Sarajevo-x.com
U vezi su duže od godinu dana, i ako je vjerovati članku objavljenom u magazinu In Touch, australski model i zvijezda filma "Pirati s Kariba" uskoro bi mogli postati supružnici.

"U posljednje vrijeme ozbiljno razmišljaju o tome da u narednih godinu dana stanu pred oltar. Imali su poprilično burnu godinu, ali činjenica je da vole jedno drugo, te da Miranda želi postati Orlandova supruga", otkrio je američkom magazinu blizak prijatelj Mirande Kerr, čiji identitet nije otkriven.

Dvadesetpetogodišnjeg Victoria’s Secret anđela i Orlanda Blooma (31) krajem oktobra paparaci su uhvatili kako otvoreno razmjenjuju nježnosti tokom romantične večere u restoranu Primotivo u Venice Beachu (Kalifornija).

"U sretnoj smo vezi i to je to", kratko je Miranda prokomentarisala romansu s hollywoodskim zavodnikom, koji je poznat i po ulozi vilenjaka u trilogiji "Gospodar prstenova".

Miranda Kerr je jedna od najuspješnijih modela današnjice, a nedavno je imala čast javnosti predstaviti Victoria's Secret grudnjak ukrašen s gotovo 3.900 dragih kamenja, čija cijena iznosi nevjerovatnih pet milion dolara.