Šokantno otkriće
0

VIDEO / Oprah Winfrey pronašla davno izgubljenu polusestru

Sarajevo-x.com
Davno izgubljena sestra Patricia
Davno izgubljena sestra Patricia
Oprah Winfrey otkrila je da ima polusestru, ženu iz Milwaukeeja, koju je njena majka dala na usvajanje prije gotovo 50 godina, kada je slavna TV-voditeljica imala osam godina.

Oprah je svoju tek pronađenu polusestru predstavila publici, kojoj je govorila o njenoj upornoj potrazi da pronađe svoju biološku majku.

"Ovo je, moji prijatelji, čudo nad čudima", rekla je Oprah prije nego što je na scenu izvela 48-godišnju ženu, koja je imenovana jedino kao Patricia, bez pominjanja njenog zanimanja ili bilo kakvih drugih detalja, prenose američki mediji.

Nakon godina potrage za svojim rođacima, žena je srela Winfrey na Dan zahvalnosti prošlog novembra.

Patricia je rođena 1963. godine u Milwaukeeju, u vrijeme kada je Oprah živjela sa ocem i nije ni znala da je njena majka trudna.

Patricia je godinama bila udomljavana prije nego što je usvojena u sedmoj godini. Sestra slavne voditeljice odustala je od potrage za svojom majkom, ali je nastavila tražiti prije nekoliko godina na insistiranje njene djece.

Majka polusestara Vernita Lee rekla je da nikada nije rekla Oprah za njenu sestru, jer je mislila da je "strašno to što je uradila".

Winfrey je rekla da je malo zatečena načinom na koji je vijest objavljena. Rekla je da je Patricia od 2007. godine znala da su rodice, ali da nikada nije željela iskoristiti svoje otkriće, iako je bezuspješno pokušavala stupiti u kontakt sa njom, svojom majkom ili drugim članovima njihove porodice.