{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Oliver Dragojević imenovan UNDP-ovim ambasadorom dobre volje

F
31.3.2011. u 20:17
0
1
Oliver Dragojević imenovan UNDP-ovim ambasadorom dobre volje
0
Oliver Dragojević imenovan UNDP-ovim ambasadorom dobre volje
Oliver Dragojević
Pjevač Oliver Dragojević danas je imenovan UNDP-ovim ambasadorom dobre volje za dalmatinsku obalu, a zauzimat će se za očuvanje i održiv razvoj prirodne i kulturne baštine dalmatinske obale, što su ujedno i ciljevi UNDP-ova programa COAST u Dalmaciji,saopćio je područni ured UNDP-a (Program Ujedinjenih naroda za razvoj) u Splitu.
Oliver Dragojević postao je tokom 40-godišnje muzičke karijere istinski simbol Dalmacije svojim tipičnim pop-pjesmama natopljenim ljubavlju i nježnim emocijama prema dalmatinskom kraju, tradiciji i načinu života te svojim životnim stilom. Njegove pjesme i kada ne pjevaju o Dalmaciji nose Dalmaciju u sebi, navodi se u UNDP-ovoj odluci.

Kao UNDP-ov ambasador dobre volje za dalmatinsku obalu, Oliver će širiti vrijednosti projekta COAST u hrvatskoj i međunarodnoj javnosti. Projekt COAST zauzima se za razvoj ključnih gospodarskih grana u Dalmaciji - turizma, poljoprivrede, ribarstva i marikulture, istodobno čuvajući i njegujući prirodna bogatstva, vrijednosti i kulturnu baštinu Dalmacije, stoji u saopćenju.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Hoćete li gledati novu "Audiciju"?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: