Šokirala izgledom
20

Oglasila se starija sestra Mariah Carey: Živim bez zuba i nemam novaca da ih zamijenim

D. J.
Screenshot: TikTok/Instagram
Screenshot: TikTok/Instagram
Starija sestra slavne pjevačice Mariah Carey objavila je video u kojem se požalila na lošu financijsku situaciju, ali i na težak život bez zuba.

"Ja sam Alison Carey, nažalost živim bez zuba. Nisam ih uspjela zamijeniti. Voljela bih da ih mogu zamijeniti, ali jednostavno nemam novca i tako stvari stoje. Gotovo je nemoguće obavljati neke stvari bez zuba. To je sve što stvarno imam za reći", govori u videu koji se širi društvenim mrežama.

@didyoucatchthis Alison Carey Updates Public, Says "She Can't Afford Teeth". #mariahcarey #foryou #xyzbca #trending ♬ original sound - Did You Catch This?

Pjevačica Mariah Carey već duže vrijeme nije u dobrim odnosima sa svojom 61-godišnjom sestrom Alison Carey.

Alison je liječena ovisnica, koja je HIV pozitivna i više puta je javno tražila pomoć od svoje sestre.

Prije osam godina zadobila je oštećenje mozga nakon što su joj u kuću upali provalnici i teško je ozlijedili. Zbog toga je morala na operaciju kralježnice i mozga. U videu koji je snimila tada slavnoj sestri je poručila da je voli.

"Očajnički trebam tvoju pomoć, molim te, nemoj me napustiti", rekla je tada Alison, koja tvrdi da je radila kao prostitutka kako bi prehranila porodicu prije nego što se Mariah proslavila.

Ipak, glasnogovornik slavne pjevačice tvrdi da nikad nije zaboravila svoju sestru.

"Mariah je tokom godina potrošila hiljade dolara na uzdržavanje svoje sestre i njene djece. Svoju širu porodicu uzdržava već dva desetljeća", rekao je tada.