Vozi je gdje god treba
1

Odnos između Jennifer Lopez i Bena Afflecka sve gori: Umoran od njenih zahtjeva?

L. R.
Ben Affleck i Jennifer Lopez (Foto: EPA)
Ben Affleck i Jennifer Lopez (Foto: EPA)
Brak Jennifer Lopez i Bena Afflecka često je u fokusu javnosti, a izvori bliski glumcu nedavno su otkrili da je glumac umoran od svakodnevnih zahtjeva koje mu postavlja Lopez.
Iako su prijatelji slavnog para nedavno potvrdili da je njihov brak dobar i da sve odluke zajedno donose, izvor blizak paru izdvojio nove detalje njihovog odnosa. Prema njegovim riječima, navodno se sprema jedan problem koji bi mogao završiti jednom od najvećih svađa.

Naime, tokom protekle godine mediji su često objavljivali Bena Afflecka s umornim izrazom lica, ali rijetki su primijetili da on gotovo uvijek vozi auto kada je u društvu sa svojom suprugom.

Međutim, Affleck je primoran da vozi Jennifer čak i na lokacije i događaje na kojima on ne planira biti, a samo prije nekoliko dana snimljen je kako ostavlja Jennifer ispred teretane. Prema izvoru, Afflecku ta obaveza umara i često je razlog njihovih svađa.

Međutim, Lopez je prilično teška kada je riječ o upošljavanju vozača i pomoćnika, što su potvrdili njeni bivši radnici.

"Ona mrzi vožnju i osjeća se puno sigurnije dok on vozi. S njene tačke gledišta, Affleckova je dužnost da je sigurno preveze na odredište. On se pomalo umorio od toga da bude njezin šofer", rekao je izvor.

Podsjećamo, Lopez i Affleck bili su zajedno od 2002. do 2004. godine, a u međuvremenu su bili i zaručeni. Svoju vezu obnovili su 2021. godine, a vjenčali su se godinu dana kasnije.