Showbiz
61

Obožavatelj Kim Kardashian potrošio 150.000 dolara na 50 plastičnih operacija

Klix.ba
(Foto: Instagram)
Obožavatelj Kim Kardashian, 23-godišnji muškarac iz Velike Britanije po imenu Jordan James Parke, na plastične je operacije potrošio više od 150.000 dolara kako bi što više ličio na američku starletu.

Jordan James Parke iz Velike Britanije želi biti baš poput Kim Kardashian, stoga se ovaj make up artist odlučio na više od 50 plastičnih operacija, potrošivši više od 150.000 dolara kako bi se "transformisao" u Kim. Operacije su uključivale botoks, fillere za usne i obraze, tetoviranje obrva i lasersko uklanjanje dlačica.

Jordan je u intervjuu koji je dao za magazin The Sun kazao kako se u 33-godišnju starletu zaljubio nakon što je pogledao jednu epizodu reality showa "Keeping Up With The Kardashians".

"Sviđa mi se sve u vezi s Kim, ona je najdivnija žena svih vremena. Ima savršenu kožu, kosu, savršeno je sve u vezi sa njom", kaže Jordan.

Činjenica da je otišao predaleko ga i ne brine previše.

"Smijem se kad me ljudi pokušaju uvrijediti tako što mi govore da izgledam previše plastično i umjetno. Zar zaista misle da mi je cilj da izgledam prirodno? Da to želim, ne bih potrošio silni novac na operacije", pojašnjava Jordan.