Oglasio se i njezin tim
41

Oboje se nedavno razveli: Pojavile se glasine da je Reese Witherspoon u vezi s Kevinom Costnerom

D. J.
Foto: EPA-EFE
Foto: EPA-EFE
Strani mediji posljednjih dana raspisali su se da su Reese Witherspoon i Kevin Costner novi par na holivudskoj sceni.

Oboje slavnih glumaca su ove godine prekinuli dugogodišnje brakove i šokirali javnost.

Šuškanja o njihovoj vezi su otišla toliko daleko da se danas oglasio i PR tim slavne glumice.

"Ova je priča potpuno izmišljena i nije istinita", rekao je glasnogovornik Reese Witherspoon za PageSix. Inače, Forbes je ovu glumicu proglasio najbogatijom glumicom svijeta koja je sama stekla svoje bogatstvo.

Dio fanova bio je oduševljen od same pomisli da su Reese i Kevin pronašli utjehu jedno u drugome nakon bolnih razvoda, dok je dio posumnjao u istinitost glasina.

Podsjećamo, Reese se razvela krajem marta od Jima Totha nakon gotovo 12 godina braka.

"Imamo neke osobne vijesti za podijeliti... S velikom dozom pažnje i razmatranja donijeli smo tešku odluku o razvodu. Uživali smo u toliko prekrasnih godina zajedno i idemo naprijed s dubokom ljubavlju, ljubaznošću i uzajamnim poštovanjem za sve što smo zajedno stvorili", napisali su i nisu željeli otkrivati više detalja.

Kevin je s Christinom Baumgartner imao nešto burniji razvod. Naime, Christine je tražila da joj Costner plaća oko 175.057 dolara mjesečno kako bi njihovo troje djece moglo živjeti isti stil života sa svakim roditeljem. No naposljetku par se uspio nagoditi.

"Kevin i Christine Costner došli su do prijateljskog i međusobno dogovorenog rješenja svih pitanja koja se odnose na njihov brakorazvodni postupak", poručio je Kevinov glasnogovornik.