Nasreću fanova
85

Objavljene nove fotografije nastavka "Seksa i grada": Na ekrane se vraća jedan od omiljenih likova

N. C.
(Foto: Instagram)
(Foto: Instagram)
Objavljene nove fotografije nastavka serije "Seks i grad" koje otkrivaju da se na male ekrane vraća jedan od omiljenih likova iz kultne serije.

U petak je na zvaničnom Instagram nalogu "And Just Like That", objavljeno nekoliko fotografija Sarah Jessica Parker i Johna Corbetta koji se drže za ruke dok šetaju ulicom u New Yorku.

Objava je bila naslovljena: "Psst. Nemoj nikome reći".

Fotografije su stigle manje od četiri mjeseca nakon što je Parker potvrdio da će Corbett ponoviti svoju ulogu u drugoj sezoni HBO Max-ovog "oživljavanja" serije "Seks i grad".

"Moglo bi bit. Znaš da ne mogu više biti tajanstvena", rekla je Parker za Entertainment Tonight u septembru na pitanje da li bi Corbett ponovo ušao u ulogu bivšeg Carrie Bradshaw.

Naime, HBO Max fotografijama je najavio povratak Johna Corbetta, glumca koji je utjelovio Aidana, veliku Carrieinu ljubav.

Prošlo je više od deset godina otkako su fanovi serije vidjeli Aidana i Carrie zajedno. Aidan se 2010. godine pojavio u filmu "Seks i grad 2," a on i Carrie su se tada slučajno sreli u Abu Dhabiju i poljubili se.

Prvi put se pojavio u trećoj sezoni serije, a njihov odnos završava kada mu Carrie slomi srce. Nakon prekida s Carrie oženio je svoju kolegicu Kathy te s njom dobio troje djece, a druga sezona otkrit će u kakvom je stanju njihov brak te kakva ga budućnost očekuje s Carrie.