Strastveni poljubac
29

Objavljena rijetka fotografija na kojoj Kim Kardashian i Kanye West razmjenjuju nježnosti

M. A.
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Iako su se mogli vidjeti u najrazličitijim izdanjima, zanimljivo je kako Kim Kardashian i Kanye West do sada nisu imali objavljenu zajedničku fotografiju na kojoj su u potpunosti bliski kao žena i muž. Međutim, i toj praksi je nedavno došao kraj...

Naime, Kim Kardashian objavila je u nedjelju na svom Instagramu intimnu fotografiju sebe i svog supruga Kanyea Westa kako se ljube, zbog čega je Khloe, jedna od sestara Kardashian, u komentaru zaželjela dugovječnu vezu ovom paru.

Kardashian i West na fotografiji izgledaju potpuno opušteno te za razliku od službenih pojavljivanja, kada se trude biti što elegantniji, ovdje se vide u trenerkama i patikama.

Pretpostavlja se da je fotografija nastala na novom omiljenom mjestu para, Wyomingu, gdje je Kanye nedavno kupio imanje. Ranije ovog mjeseca Kim Kardashian je rekla kako vole provoditi slobodno vrijeme tamo, piše CNN.

"Mi volimo Wyoming. Uvijek je bio tako nevjerovatno mjesto. Moj muž je upravo tamo kupio ranč. Njegov san i njegova vizija je da se jednog dana preselimo tamo", kazala je najpoznatija od sestara Kardashian.