Vrtoglava suma
46

Objavljena najava za "Squid Game": Najveća novčana nagrada u historiji realityja

N. C.
Imate li ono što je potrebno da preživite najrizičniju i najnagradniju takmičarsku seriju? Nekolicina učesnika gura svoje vještine do krajnjih granica u prvom službenom teaseru za "Squid Game: The Challenge".

Takmičari će se boriti za paušalnu nagradu od 4,56 miliona dolara. Najava obećava dosta žestoku konkurenciju i ukazuje na originalnu seriju dok 456 izazivača ulazi na teren, a samo jedan izlazi kao pobjednik.

Od legendarnih crvenih odijela, čuvara s crno-bijelim maskama, do kontrolne stanice, svaki dio igre "Squid Game: The Challenge" je planiran i dizajniran da prenese publiku i igrače u svijet Netflixove hit serije.

Na početku se vidi kako takmičari prolaze kroz poznati set, dok jedan od čuvara otkriva da je pozamašna nagrada najveća u historiji realityja.

Reality slijedi nakon velikog uspjeha južnokorejske serije "Squid Game" koja je objavljena u septembru 2021. i sedmicama se nije skidala s trendinga Netflixa širom svijeta. Radnja u realityju je ista, samo je ovaj put igra - stvarna.