Nastala '90-ih
30

Objavljena fotografija Jennifer Aniston prije globalne slave, mnogi tvrde da je ne bi prepoznali

N. O.
Foto: EPA-EFE
Foto: EPA-EFE
Mayim Bialik, zvijezda serije "Teorija velikog praska" prisjetila kako su ona i Jennifer Aniston izgledale prije slave, a mnogi su tvrdili da Aniston ne bi mogli prepoznati.

Dvojac je nakratko glumio zajedno u NBC-jevoj seriji, pod nazivom "Molloy", 1990. godine, prije nego što su dobile uloge zahvaljujući kojima su postale globalne zvijezde.

Na Instagramu, 48-godišnjakinja koja se kasnije pojavila u "Blossomu" i "Teoriji velikog praska" podijelila je fotografiju sebe i ikone "Prijatelja" (55) iz njihovih mlađih dana na snimanju.

Uz objavu je napisala: "Upravo sam ponovo pronašla ovo. Nema na čemu" te označila Jennifer.

Fotografija je izazvala brojne komentare, a mnogi su bili iznenađeni izgledom Jennifer Aniston tvrdeći da je nisu mogli prepoznati.

"Omg, nisam mogla da shvatim ko je ta žena, a djelovala mi je tako poznato. Jennifer", "Nisam ni prepoznao Jennifer Aniston sa tamnijom kosom", glasile su neke od reakcija.

"Molloy" je zapravo bila posebna serija za Jennifer, jer je značila i njen TV debi na malom ekranu. Serija prati 11-godišnju Molloy Martin (Mayim) koja se seli iz New Yorka u LA nakon što joj mama umre, a poslana je da živi sa svojim tatom (Kevin Scannell) i njegovom novom porodicom. Međutim, prisiljena je da se bori sa polusestrom Courtney (Jennifer), koja nije oduševljena idejom da ima još jednu sestru.

Serija je premijerno prikazana u julu 1990. godine, ali je samo nekoliko epizoda emitovano prije nego što je otkazano.

Nakon završetka serije, Jennifer je dobila ulogu Rachel u seriji "Prijatelji", koja je trajala od 1994. do 2004. godine i koja ju je "katapultirala" do svjetske slave.