Nedavno preminula
14

Objavljen posljednji video Betty White: Emotivna poruka snimljena 11 dana prije smrti

N. O.
Betty White (Foto: Instagram)
Betty White (Foto: Instagram)
Tim pokojne glumice Betty White je u petak objavio kratki video koji je voljena zvijezda snimila samo 11 dana prije smrti u 99. godini.

Sentimentalna poruka je postavljena na njene zvanične profile na društvenim mrežama, a snimljena je u iščekivanju njenog jubilarnog 100. rođendana.

"Samo želim da vam se zahvalim na ljubavi i podršci tokom godina", rekla je zvijezda serije "Golden Girls", dok je izgledala krhko, ali optimistično.

Uz video, glumicina pomoćnica, Kiersten Mikelas, napisala je poruku u kojoj je hvalila obožavatelje što su se uključili u izazov koji je podrazumijevao doniranje 5 dolara za zaštitu životinja u čast Betty, koja je bila njihov veliki ljubitelj.

"Apsolutno je nevjerovatno koliko ste novca svi skupili za životinje kroz #thebettywhitechallenge", napisala je Mikelas.

"Nikad nije mogla zamisliti takav izliv ljubavi i bila bi tako zahvalna svima", dodala je.

"Iskoristila je priliku svog 100. rođendana da proslavi vas - svoje fanove. Znala je koliko je sretna, osjećala je ljubav i nikada to nije uzimala zdravo za gotovo. Mislim da je bilo prikladno objaviti ovo danas kao zahvalu od Betty i životinja", pisalo je u opisu videa.

White je umrla 31. decembra u 99. godini života.