Nova strast pjevačice i voditeljice
0

VIDEO / O ljubavi, seksu i životu na blogu Tinke Milinović

Sarajevo-x.com
Ako želite saznati šta o ljubavi, seksu, vezama i životu misli Tinka Milinović posjetite njen blog TheTinkaShow.com, koji je odnedavno nova strast pjevačice i voditeljice.

Tinka trenutno boravi u Hollywoodu gdje radi na svojoj TV emisiji i piše knjigu, a blog je, kaže, proizašao iz interesovanja drugih ljudi za njena putovanja, humor, iskustva, zapažnja…

"Kroz društvene medije primjetila sam da sam stvorila platformu putem koje dijelim svoja iskustva s drugima. Život piše najljepše, najčudnije, najružnije, ali i najkorisnije priče, i ne zapisivati šta se dešava oko tebe je zaista gubitak. Veliki broj ljudi, djevojke posebno, me pitaju za savjet jer znaju da ono što će čuti neće biti savjet njihovih mama već nekoga ko trenutno živi u istoj džungli muško-ženskih odnosa kao i one. Ova naša 'džungla' je zapravo neiscrpna riznica odgovora koju treba slušati, posmatrati, ne bojati se, otvoreno komunicirati i učiti", kaže Tinka.

Bivša Bingo djevojka smatra da svi živimo život grešnika i sveca, te da je oko nas još uvijek pregršt tabua koje izbjegavamo rušiti i nazivati stvari pravim imenom. Blog je, kaže Tinka, privukao veliku pažnju publike iz cijelog svijeta.

"Komentari i poruke pokazuju da čitaoci uživaju jer im je zabavno i interesantno iskreno i smjelo čitati o današnjici. TheTinkaShow.com postaje interaktivna stranica, i podstičem svakoga ko je posjeti da ostavi svoj komentar", poručuje Tinka.