Ne odustaje
68

Nusret je trenutno u Parizu, pogledajte koga je sad uspio "nahvatati" za fotografiju

D. J.
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Turski kuhar i mesar Nusret Gokce, poznatiji kao Salt Bae, sudeći prema komentarima na njegovom Instagram profilu postao je jedna od najomraženijih osoba na društvenim mrežama.

Naime, nakon što se u više navrata osramotio na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Kataru, Nusret je sada otputovao u Francusku te je objavio fotografiju s predsjednikom te države Emmanuelom Macronom.

Njegova objava naišla je na niz negativnih komentara.

"Koliko si njega vukao za ruku da se uslikate?", "Dva klauna", "Fotografiraš se s čovjekom koji ne poštuje islam", "Nisi mogao naći goru osobu da se uslikaš", "Sad si stvarno pretjerao", "Drago mi je što uživo pratim kako propadaš", "Sad si stvarno dotakao dno", samo su neke od reakcija na spomenutu fotografiju.

Nusret je također podijelio i nekoliko fotki na kojima pozira uz Aiffelov toranj, a pratitelji su mu poručili da ne dira tu građevinu te da to nije pehar SP.

Podsjećamo, nakon završetka finalne utakmice između Argentine i Francuske na Mundijalu, Nusret je ušao na teren te prilazio nogometašima, uzimao medalje, dirao pehar i fotografisao se.