Mladi i zaljubljeni
1

Novi zvjezdani par u Hollywoodu: Nakon mjeseci skrivanja, ljubav otkrili na crvenom tepihu

E. Sk.
Foto: AFP
Foto: AFP
Lily Rose Depp i Timothee Chalamet novi su zvjezdani par koji plijeni pažnju. Hollywood vrvi zvjezdanim ljubavnim pričama koje intrigiraju javnost, a najnovija među njima upravo je ova između Lily Rose i Timotheea.

Oni su mladi, slavni i zaljubljeni, a dijele i francuske korijene. Nakon mjeseci skrivanja oni su tek sad javno iskazali svoju ljubav kada su se zajedno pojavili na crvenom tepihu.

Za ovaj se poznati dvojac počelo pričati da su u vezi još krajem 2018. godine. Chanelova muza Lily Rose najstarije je dijete glumca Johnnyja Deppa i pjevačice Vanesse Paradis te je odrasla u Francuskoj, a 23-godišnji Timothee slavu je stekao ulogom mladića koji eksperimentira sa seksualnošću u filmu "Skrivena ljubav".

Sada suvereno hodaju crvenim tepihom i ne kriju svoju romansu, a njihovo posljednje pojavljivanje u Veneciji izazvalo je oduševljenje. Modno usklađeni Lily Rose i Timothee ukrali su svu pažnju fotografa. Prisutni su odmah primijetili da glumački par zaljubljeno gleda jedno u drugo, a nije im smetalo ni zajedno pozirati pred fotografima.

U proljeće ove godine Timothee je teško mogao sakriti svoju zaljubljenost pa je u jednom intervjuu otkrio da ga Lily ostavlja bez teksta i da je divna.