Showbiz
0

Novi (vrući) izgled Lindsay Lohan

Sarajevo-x.com
Njena glumačka karijera u posljednje vrijeme je doživjela teške udarce, pa ne čudi da se mlada Lindsay Lohan ovih dana posvetila svom izgledu i eksperimentirala sa modnim krpicama.

Neumorni paparaci uhvatili su veoma oskudno odjevenu mladu pjevačicu i glumicu u šetnji po Zapadnom Hollywoodu, a na sebi je imala pripijenu crnu majicu, prslučić, vruće hlačice i masivne sunčane naočale Jackie O, objavio je Daily Mail.

Najnoviji izgled problematične tinejdžerske zvijezde je, čini se, inspirisan 70-im godinama i izgledom sex simbola Daisy Duke.

Catherine Bach je 70-ih godina oduševljavala američke gledatelje ulogom Daisy Duke, čiji su zaštitni znak bile iznimno kratke hlačice, u popularnoj TV seriji "The Dukes of Hazzard". Jessica Simpson je odigrala istu ulogu u filmskoj verziji ove serije 2005. godine.

Veći dio 2007. godine Lohan je provela na rehabilitaciji zbog ovisnosti o drogama.

I dok su njene kolegice Keira Knightley i Scarlett Johansson već bile nominovane za prestižnu filmsku nagradu Oscar i osvojile nagradu BAFTA-e, posljednji film Lindsay Lohan "I Know Who Killed Me", osvojio je čak osam Zlatnih malina, koje se svake godine dodjeljuju za nalošija filmska ostvarenja i glumačke izvedbe.