Kao Dolly Parton
3

Novi izazov: Zvijezde objavljuju kolaže svojih fotografija s različitih društvenih mreža

DP
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Ako imate dilemu kakvu sliku trebate objaviti na Facebooku ili Instagramu, pogledajte kako izgledaju kolaži slika različitih svjetskih zvijezda i poznatih osoba, inspirirani objavom Dolly Parton.

Country pjevačica Dolly Parton, koja je napunila 74. godine, podijelila je na Instagramu četiri svoje fotografije, ukazujući na razlike između profila korisnika na društvenim mrežama – Linkedin, Facebook, Instagram i Tinder.

U ovoj mini galeriji, koja je odmah prerasla u internet "mem" kako navodi Insider, Parton je odabrala poslovnu bluzu za predstavljanje na Linkedinu, kućni džemper za Facebook i trendi izdanje za Instagram. Što se fotografije na Tinderu tiče, pjevačica je odabrala lascivnu fotografiju iz Playboy izdanja iz 1978. godine, u kojem je ona prerušena u zečicu.

Uz fotografije dodala je i poruku: "Pronađi sebi ženu koja može sve ovo“, aludirajući na različita izdanja jedne iste osobe na svakoj od slika.

Obožavatelji Parton oduševljeno su odreagirali na njen kolaž, nazivajući je "kraljicom" i "nacionalnim blagom".

Kako su se reagiranja na ovaj postupak dalje širila, brojne zvijezde su dale sebi slobodu da, inspirirane Partonovom, naprave kolaže svojih fotografija i pokažu razlike u predstavljanju na društvenim mrežama.

Tako je glumica poznata po ulozi u filmu Skandal, Kerry Washington, napravila kontrast između svog poslovnog izdanja i fotografije u kojoj u donjem rublju leži na krevetu, uz riječi: "Inspirirano Dolly Parton, naravno."

Objava glumice Jennifer Garner na Instagramu izazvala je i reakciju od same Partonove koja je prokomentirala: "Savršeno", pri čemu nije jedina koja smatra da je Garnerova odgovorila na izazov na pravi način. Voditelj Andy Cohen uzvratio je na opasku Partonove napisavši ispod svojih fotografija: "Tip koji može sve ovo".

Voditeljica vijesti Julie Chen, inspirirana Partonovom, predstavila je svoje fotografije u kojoj pažnju privlači slika s Facebooka gdje je Chenova okružena svojim psima.

Glumica Kristin Chenoweth podijelila je sa svojim pratiteljima da je Parton bila njen "omiljeni trendseter." Investitorica i poslovna žena, Barbara Corcoran također je predstavila četiri strane svoje osobnosti uz poruku da "možeš imati sve, ali ne istovremeno". Brojne druge slavne osobe također su uzele udio u ovom memu.

TV voditelj Conan O' Brien pitao je pratitelje koja verzija Conana najviše sliči na njega.

Glumica Jessica Chastain istakla se sa svojom fotografijom za Tinder. U pokušaju da pokaže da živi izvan svoje kuhinje, Gordon Ramsay, jedan od najpoznatijih i najuspješnijih kuhara i televizijskih osoba prihvatio je izazov i uključio u kolaž sliku sa svojim sinom, ispod koje je napisao: "Kuhari mogu katkad da izići iz kuhinje..."