Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kakve vi gluposti objavljujete…
Nazalost dolazi nam nova generacija novinara.. Sjede citav dan na FB, Insta, TikToku i cekaju neku vijest.. Prepisu par komentara i objave… Pogledaj novinare u doba Escobara, to je ginulo da dobije kakvu informaciju.
Smoriste sa njima. Pritom, onaj šaljivdžija bi prvo trebao da nauči da se ne piše "trenutcima" već "trenucima", pa onda da se šali
Ispricavam se , dozvolite mi jednu malu digresiju , mozete samo iz zlobe i zavisti nesto govoriti protiv ovako prekrasnog para i to je logicki da vas zivcira zato sto su u pitanju uspjesni i slavni ljudi koji nisu rodjeni u ex yugoslaviji a da su u pitanju bili polupismeni neandertalac edin dzeko i njegova ruzna supruga amra silajdzic mislim da vam ne bi bilo krivo niti bi bili tako pristrani protiv nekog para koji su sa ovih prostora
Najljepsem paru na svijetu zelim dug i sretan zivot
svaka cas sta imas ti protiv Gorazda konjino 🐎🐎
Da ne bude zabune, Ben je porijeklom iz Ustikoline a pravo ime mu je Benjamin Flekovic😁
grohotom se smijem. suze frkte po zidovima. do daha ne mogu doc. stomak me zaboli od smijeha
HAHAHAHA mnogo smesno
JLo i dalje dobra, MILF
Imas dijete zeno sa Rossom Gellerom,sta ti je? :-)
ova J.Lo meni izgleda ko neka visokobudzetna trandza
Nabijem ih oboje daj Amre malo
Duhovito šprdanje sa domovinom i divnim Goraždem. Tako nam je kako nam je. Ali neka ovih seljačina i voštanih mumija pri pustim i bezdušnim holivudskim selendrama.