"Stidljiva" starleta
51

Nova naslovnica s Kim Kardashian: Vrlo sam konzervativna u spavaćoj sobi

Klix.ba
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Kim Kardashian nedavno je izjavila za modni magazin Richardson kako je zapravo vrlo "konzervativna" u svojoj spavaćoj sobi iako se to na prvi pogled ne čini, prenosi FOX News.

"Zapravo je smiješno, ali kod kuće sam mnogo konzervativnija nego što se to kroz moje javne istupe može zaključiti", kazala je poznata američka starleta u zadnjem intervjuu koji je dala za magazin Richardson.

Američka starleta je također rekla kako je na foto sesijama mnogo otvorenija nego kada je u prilici naći se u spavaćoj sobi s voljenom osobom "jedan na jedan". Izjavila je kako u sebi krije dvije odvojene ličnosti s različitim karakterima i da ju je majčinstvo zapravo učinilo sigurnijom kada je u pitanju njen izgled.

Kim Kardashian povodom 20. rođendana magazina Richardson našla se na njegovoj naslovnoj strani, a fotografirao ju je Steven Klein. Ova majka troje djece kazala je kako se osjećala potpuno opušteno tokom fotografiranja upravo zbog Stevena Kleina.

Naglasila je kako se u toku svojih trudnoća udebljala preko 50 kg, što je doprinijelo da se osjeća nesigurno. Međutim, nakon što je uspješno smršala odlučila je svoj novi izgled pokazati široj javnosti.

Inače, časopis Richardson je zamisao modnog radnika Andrewa Richardsona, koji kaže da je kolaboracija s Kim prirodan slijed događaja s obzirom na to da je već radio s njenim suprugom Kanye Westom.