Showbiz
0

Njujorška studentica optužila Lohan za krađu bunde

Sarajevo-x.com
Njujorška studentica je optužila popularnu pjevačicu i glumicu Lindsay Lohan da je pobjegla sa njenom bundom od nerca, vrijednom 11.000 američkih dolara. Ovo se desilo nakon zabave u jednom manhatanskom noćnom klubu na kojoj su se obje našle.

Masha Markova, studentica sa Univerziteta Columbia je rekla da je bunda, vrijedni poklon njene bake, nestala u januaru tokom privatne zabave u trendovskom noćnom klubu “10ak” na kojoj je bila i dvadesetjednogodišnja Lohan.

Nekad poslije, Markova je uočila Lindsay Lohan kako pozira u njenoj bundi na fotografiji časopsia “OK!”, izjavila je Merrill Cohen, odvjetnica Markove.

Markova se žalila klubu da bi joj bunda, sa mirisom dima od cigareta i likera, kasnije bila vraćena.

Radnje Lohanove su “intencionalne, okrutne, zlonamjerne i bezobzirne”, navodi se u tužbi podignutoj u njujorškom državnom sudu.

Glasnogovornik mlade problematične zvijezde nije bio dostupan za komentar.

Glumica je stekla popularnost zahvljaujući ulogama u filmovima “Freaky Friday”, “Confessions of a Teenage Drama Queen” i “Mean Girls” prije nego što je završila na rehabilitacijskom liječenju i iza rešetaka zbog vožnje u pijanom stanju i posjedovanja kokaina, objavio je Reuters.