Žene fudbalera
0

Nives Celzijus se istuširala i napisala kolumnu

Sarajevo-x.com
Hrvatska starleta Nives Celzijus, supruga hrvatskog fudbalera Dine Drpića, napisala je kolumnu o ženama fudbalera i istuširala se pred kamerama.

Nives je u svojoj kolumni pisala kako je san svake žene bio da se uda za nekog bogatog fudbalera sa pozamašnim bankovnim računom, te da ih ljudi na ulici oslovljavaju npr. sa "gospođo Beckham, Ronaldo, Inzaghi" i slično.

No, kako Nives kaže, došlo je do nekih promjena, tako da danas mlade djevojke žele biti poput Natashe Giggs koja je svog supruga osam godina varala sa njegovim poznatijim bratom, fudbalerom Manchester Uniteda Ryanom Giggsom, piše Jutarnji.hr.

Popularna starleta piše da je došlo vrijeme razvratnosti, te da današnje djevojke veselo prepričavaju novinarima ono čega bi se trebale sramiti, a sve kako bi dospjele na što više naslovnica i to bez neke novčane naknade. Ona tvrdi da je teško doći do naslovnice, ali i da garancija za to više nije lijep izgled, talent i priče o mogućnostima o krevetu. Nives smatra da je sada lako odvesti fudbalera u krevet i imati aferu s njim, te da postoje mnogi drugi načini za ulazak u svijet slavnih, kao što je skidanje za neki od muških magazina ili pojavljivanje npr. reality show.

Za Natashu je Nives rekla da se radi od djevojci ispodprosječnog izgleda koja je maksimalno iskoristila svojih "pet minuta slave", te da joj ne preostaje ništa drugo nego da nastavi raditi ono po čemu je postala poznata, ali po znatno višoj cijeni.

Nives je govorila i o homoseksualcima u svijetu fudbala, te navela da je ne bi iznenadilo ukoliko bi se uskoro u novinama pojavila ispovijest nekog fudbalera kojeg je prevario dečko sa klupskim kolegom.