Naljutile javnost
194

Nives Celzijus i Ivana Mišerić pred kamerom razmjenjivale nježnosti: Šta sve neće uraditi za lajk

I. B.
Instagram/Nives Celzijus i Ivana Mišerić
Instagram/Nives Celzijus i Ivana Mišerić
Hrvatice Ivana Mišerić i Nives Celzijus izazvale su burne reakcije na društvenim mrežama nakon što su pred kamerom razmijenile poljubac u usta. Iako je to njihov način da pokažu "prijateljsku ljubav", mnogima se njihov postupak uopšte nije dopao.

Da je njihovo prijateljstvo posebno, radijska voditeljica i Celzijus odlučile su podijeliti sa svima, ali na ne tako svakidašnji način.

Jedna drugoj pružile su poljubac u usta, a zatim se tepajući, dodirivale nosićima.

"Kako se mi ljubiškimo", govorila je Nives.

Sve je zabilježio njihov prijatelj, također voditelj Dalibor Petko, koji je rečenicom "I tako svaki put", dao do znanja da ovom prizoru ne prisustvuje po prvi put.

Iako su Hrvatice pripadnike muškog spola vjerovatno razveselile, sudeći po reakcijama, one prizemnije poprilično su naljutile, a evo i šta su im pisali.

"Sramotno i bestidno", "I one su pokazatelj našim mladima šta su prave vrijednosti? Užas", "Šta sve neće uraditi za lajk", "Ono kad više ne znaš kako privući pažnju", pisali su.

Neko je prokomentarisao i kako je ovo skroz neprimjerno za nekog ozbiljnijih godina.

"Kako tužno. Dvije ozbiljne žene ponašaju se kao da im je 16, a napaljenko od 40 sa strane to snima", pisalo je.

Na Instagramu su podijelile i niz zajedničkih bliskih fotografija.

Podsjećamo, Celzijus je poznata po svojim provokativnim izdanjima kojima svakodnevno bombarduje pratitelje, dok se hrvatska voditeljica predstavlja u nešto mirnijem izdanju.