Supruga Willa Smitha otvoreno
1

"Nisam vjerovala da ću doživjeti 22, a kamoli 40 godina"

Klix.ba
Jada Pinkett Smith (Foto: AFP)
Jada Pinkett Smith (Foto: AFP)
Američka glumica Jada Pinkett Smith ispričala je u intervjuu za magazin You kako je bila uvjerena da će do 21. godine već umrijeti.

Zvijezda animiranog filma "Madagascar 3" i supruga Willa Smitha priznala je da joj je zvučalo irealno da će jednog dana napuniti 40 godina jer je živjela veoma teško i u opasnom susjedstvu.

"Odrasla sam u susjedstvu punom droge gdje kad izađete vani samo možete da se nadate da ćete se vratiti. Dolazim iz ratne zone. Postojala je mogućnost da ne preživim 21. godinu. To je bila realnost", povjerila se Jada. "Kad sam napunila 40 to mi je bio nerealan trenutak jer nikad nisam ni pomislila da bih to mogla doživjeti."

Prema njenim riječima, tog dana je rekla suprugu: "O moj Bože, 40 mi je godina! Šta sad da radim?"

Pinkett Smith je odrasla uz majku ovisnicu Adrienne i baku Marion. Kaže da ne zna kako bi se izborila s tim da njena djeca odrastaju u sličnom okruženju.

"Sretna sam što imaju taj luksuz da razmišljaju o časovima pjevanja i pisanju pjesama. Ja sam mogla misliti samo o tome šta ću jesti, kako ću doći do škole, hoće li moja majka biti dobro i hoće li preživjeti taj dan. O tome sam morala misliti već sa 11 godina", priznala je Jada.