Pamela Anderson
0

"Nisam u finansijskim problemima"

Sarajevo-x.com
Foto: AFP
Foto: AFP
Američku glumicu i model Pamelu Anderson već dugo opisuju kao zvijezdu koja je ostala bez ičega, pa je zato primorana da živi u kamp kućici. Navodno je pred bankrotom, a duguje preko milion dolara. Ipak, ona negira bilo kakve finansijske poteškoće.

"Finansijski sam osigurana i želim zahvaliti svima koji su izrazili brigu za mene nakon glasina", poručila je bivša zvijezda "Baywatcha".

"Veoma me ganula tolika briga", priznala je za magazin People i dodala: "Istina je da sam u sporu sa nekoliko ugovarača koji rade na izgradnji mog doma. To je zato što sam platila milione dolara da mi izgrade kuću, a oni su nastavili da mi šalju račune."

"Moji advokati rade da tome da otkriju jesu li ti računi uredu. Ako jesu, bit će plaćeni, a ako nisu, neće", kaže majka dvoje djece. "Žao mi je što je jedan od saradnika izašao u javnost s tim, posebno zato što nisam bila u zemlji."

Pamela je također objasnila da je o pitanju plaćanja poreza ranije pravila "greške u proračunu", a sada vodi računa da svaki porez plati na vrijeme.