Angelina Jolie za "Vanity Fair"
0

"Nisam trudna, ali ne bih imala ništa protiv toga"

Sarajevo-x.com
Augustovsko izdanje magazina "Vanity Fair" zasigurno će privući pažnju mnogih kad čuju da je na njemu zvijezda špijunskog trilera "Salt" Angelina Jolie. U intervjuu za magazin majka šestero djece govorila je o svojoj porodici, partneru, braku, trudnoći i glumi.
Jolie je izjavila da nema ništa protiv braka, ali da se osjeća kao da je već udata.

"Djeca su velika obaveza, mnogo veća od braka. Ona su zauvijek", kazala je popularna Angie.

Na pitanje o eventualnom proširenju porodice izjavila je: "Ne, nisam trudna, iako se tome ne protivimo. Ipak, želimo da imamo vremena za svako od njih. Sad kad su djeca mogu se zajedno igrati, ali će im ubuduće trebati mnogo razgovora sa majkom. Želimo biti sigurni da naša porodica ne postane prevelika pa da ne možemo naći vremena da ih podižemo kako bi trebalo."

Angelina je oduševljena intelektom sina Maddoxa.

"Odličan je u školi, sjajno mu ide historija. Osjeća da bi mogao postati pisac ili putovati svijetom kako bi naučio o mjestima i stvarima. Zahara ima nevjerovatan glas, jako je elegantna i lijepo govori. Shiloh je histerično smiješna, jedna je od najzaigranijih osoba koje sam ikad srela. Knox i Viv su klasični dječak i djevojčica. Ona je jako ženstvena, a on je mali kicoš", izjavila je.

Jolie priznaje da bi voljela ponovo glumiti sa partnerom Bradom Pittom, kao što je to bilo u filmu "Mr & Mrs Smith". Ipak, za glumu kaže da to nije najvažnija stvar u njenom životu.

"Gluma mi je pomogla dok sam odrastala. Pomogla mi je da učim o sebi, da putujem, razumijem život, da se naučnim izražavati, sve te divne stvari", ispričala je glumica. "Radim usred Venecije, ali mislim da to neću još dugo raditi. Imam sretan dom. Kad se kasno navečer vratim s posla svi se tamo igraju, plešu i sviraju."