Naomi Campbell
0

"Nisam loša osoba"

Sarajevo-x.com
Iako je nedavno proglašena krivom za napad na dva policijska službenika na londonskom aerodromu Heathrow, Naomi Campbell za sebe kaže da nije loša osoba. Tamnoputi supermodel zapravo ostalima zamjera što ignorišu njen dobrotvorni rad, a pomno prate samo loše poteze.

"Ja nisam loša osoba. Kada ljudi pričaju o svim tim negativnim stvarima o meni, ja ih jednostavno ignorišem. Ako žele neka budu neprijateljski raspoloženi, ali daleko od mene. To je jako bolno, ali znam da postoji mnogo toga dobrog na ovom svijetu", iskreno je kazala 38-godišnja ljepotica, poznata i kao "crna pantera", u razgovoru za britanske novine Mirror.

"Blagoslovljena sam što se mogu baviti dobrotvornim radom i dobrim djelima, ali niko ne mari za to, jer ja to nikome ne trljam na nos. Zato i svoju pažnju usmjere samo na loše stvari", izjavila je Naomi.

Još je dodala kako joj veliku podršku pruža najbolja prijateljica, britanski supermodel Kate Moss. "Sretna sam što imam prijatelje poput Kate, koja je uvijek uz mene. Čak i kada nismo na istom kontinentu, pružamo podršku jedna drugoj. To rade najbolje prijateljice".