Dok su uživale na Vrbasu
55

Nikolinu Pišek zgrozio gnjusan komentar o njenoj mlađoj kćerki: Vi ste trulež društva

D. J.
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Hrvatska voditeljica Nikolina Pišek ponovno se našla na meti kritičara, no ovaj put iz neočekivanih razloga.

Naime, Nikolina je objavila nekoliko fotografija s kanjona rijeke Vrbas, gdje trenutno uživa s kćerkama Unom Sofijom i Hanom. No, jedna pratiteljica imala je potrebu komentirati izgled njezine najmlađe kćerke, što se nimalo nije svidjelo Nikolini koja ju je odlučila javno prozvati.

"Ova djevojčica je još kao beba imala neku skroz čudnu facu... a izgled je na Nikolinu i njenu majku (prije operacija)", glasio je gnjusan komentar pratiteljice Jelene na koji je voditeljica reagirala.

"Draga Jelena (Ironija i sarkazam, prevodim jer izgledate kao osoba kojoj prijevod treba) Meni je želja vidjeti vaš mozak, budući da imate potrebu komentirati jednu savršeno normanu i lijepu (a meni najljepšu na svijetu) djevojčicu od 8 godina. Na profilu njezine majke. Koju vas nitko nije tjerao pratiti. Ne sjećam se da sam vam zavrtala ruke iza leđa i čupala vam nokte tjerajući vas da me pratite. Ali vi to činite. Pritom mrzeći samu sebe zato što to činite. Koja vam je dijagnoza?', upitala ju je na kraju voditeljica.

Nikolina je potom pozvala pratitelje da dotičnu prijave i blokiraju na društvenoj mreži.

"I nemojte me molim vas, niti iz najbolje namjere ušutkavati i govoriti mi da se ne treba osvrtati. Ne. Ovakvi psihopati su trulež našeg društva koja na našem ignoriranju raste. Da zbog ove spodobe moja ili nečija djevojčica pomisli da nije dovoljno dobra? Da je nedostatna? Da se ozlijedi?... nastavite niz", napisala je Nikolina.