Poznato TV lice
93

Nikolina Veljović u petoj deceniji pokazala besprijekorno tijelo, pozirala na plaži u Dubrovniku

N. C.
Nikolina Veljović (Foto: Instagram)
Nikolina Veljović (Foto: Instagram)
Poznata voditeljica Nikolina Veljović (45) u petoj deceniji izgleda odlično, a svoj besprijekorno tijelo pokazala je pozirajući na plaži u Dubrovniku.

Veljović je miholjsko ljeto iskoristila da "upije" posljednje zrake toplog ovogodišnje sunca te je vikend odlučila provesti na moru. Njena krajnja lokacija posljednjeg oktobarskog vikenda je bila plaža u Dubrovniku.

Voditeljica je djelić uživanja s kratkog odmora odlučila podijeliti s pratiteljima na svom Instagramu. U kupaćem kostimu izlazeći iz mora, ona je poručila: "Pozdrav novembru".

Veljović je dugogodišnje poznato TV lice, prve korake u televizijskom novinarstvu ostvarila je 1998. godine na TVSA, a prvi put se pojavila u ulozi voditeljice, prvo jutarnjeg, a onda informativnog programa. Nakon toga je uslijedio ozbiljan angažman - na Federalnoj televiziji gdje je bila novinarka, voditeljica i urednica vijesti i Trećeg dnevnika. Na kraju je napredovala do centralne informativne emisije Dnevnika u 19:30 sati. Nakon čega je postala dio tima TV1 te se poslije nekoliko godina rada n ovoj TV kući vratila na Federalnu televiziju.