Hrvatska voditeljica
44

Nikolina Pišek tvrdi da joj je prijetio muškarac: Kreten otvara vrata mog auta i unosi svoj nos

L. R.
Nikolina Pišek (Foto: Instagram)
Nikolina Pišek (Foto: Instagram)
Hrvatska voditeljica Nikolina Pišek jučer je na svom Instagram profilu podijelila detalje incidenta o tome kakoju je navodno napao muškarac.

Pišek je navela da su ona i njena kćerka krenule na rođendansku proslavu kada se dogodio incident. Naime, prilikom ulaska u auto povikala je na svoju djevojčicu jer je nije htjela poslušati i ući u auto.

Tada se pojavio muškarac koji je rekao da se voditeljica ne bi trebala ovako ponašati prema svom djetetu i podizati glas. Njegov komentar iznervirao je Pišek, koja je potvrdila da on i ne treba podizati glas na njeno dijete.

Kako navodi Pišek, njena djevojčica se tada rasplakala, a čovjek je odlučio prići njenom autu i otvoriti vrata te prijetiti joj policijom.

"Bolje za vas gospodine, jer da podviknete, sa mnom bi imali posla. Ajde sad prošećite i brinite svoje brige'. Ulazim u auto, zatvaram vrata, i u tom trenutku neopjevani kreten slavodobitno otvara vrata mog auta i unosi mi svoj poveći nos u lice. 'Slušaj glupačo da ne bi pozvao policiju da te privede'", napisala je Nikolina Pišek.

Pišek navodi da je u tom trenutku izašla iz auta i bila spremna fizički nasrnuti na njega te istakla kako ga je izvrijeđala najgorim mogućim psovkama.

"Moje malo nevino dijete, već prepuno trauma od sotona koje smo nazivali 'obitelj', koje ide na psihoterapije da zbog jednog samozadovoljnog egomanijaka dobije nove frustracije", dodala je Pišek.

Mnogi pratitelji podržali su njen potez i divili se njenoj hrabrosti, ali nekima se nije svidjelo to što je odmah odlučila pozirati na mjestu gdje se dogodio incident i to sa uplakanom djevojčicom.

Podsjećamo, nakon suprugove smrti i deset godina života u Beogradu, Nikolina se s kćerkom Unom Sofijom vratila u Zagreb. Nedavno je za hrvatske medije ispričala kako su ona i kćerka prolazile kroz težak period nakon suprugove smrti te da bi ostale na ulici da nije bilo njenog prijatelja.