"Mutna su vremena"
15

Nikolina Pišek reagovala na zabranu srbijanskog pjevača: Sram me zbog muzičkog lova na vještice

N. O.
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Hrvatska voditeljica Nikolina Pišek pobunila se protiv "muzičkog lova na vještice" u susjednoj Hrvatskoj nakon što je srbijanskom pjevaču Saši Kovačeviću zabranjen nastup u blizini Zadra.

Kovačević je još jedan srbijanski pjevač u nizu kom je zabranjen nastup u susjednoj Hrvatskoj, a trebao je biti održan u selu Bibinje. Organizatori su tvrdili da su bili primorani otkazati nastup jer su se mještani pobunili.

Tim povodom se oglasila i Nikolina Pišek koja je poručila da ju je sram zbog "muzičkog lova na vještice". Objavila je njenu fotografiju sa Sašom uz opis: "Fotka je mutna, mutna su i vremena".

"Ako mi je nešto posebno teško palo u ovom muzičkom lovu na vještice (a sve mi je neprihvatljivo) - onda je to otkazivanje koncerta Saše Kovačevića u Bibinju. Čak me je i sram", napisala je Pišek uz fotografiju.

Screenshot/Instagram
Screenshot/Instagram

Zatim, poručila je da je Saša "dečko kog bi svaka majka voljela imati za zeta".

"Pristojan, obrazovan, uspješan, talentiran, drag, uredan, počešljan, pedantan, elokventan, sportaš. Izvandredan vokal i autor, izvođač predivnih pop balada. Ša ne valja? Žao mi je", dodala je.

Na kraju je poručila da će doći na prvi idući koncert srbijanskog pjevača, gdje god da bio.