Kelly Clarkson
0

"Nikad ne bih mogla biti lezbijka"

Sarajevo-x.com
Foto: Reuters
Foto: Reuters
Američka pjevačica Kelly Clarkson u utorak je izjavila da nije lezbijka, iako, priznaje ona, nekada poželi da to jeste pošto su joj muškarci povremeno veoma naporni.

Najuspješnija pobjednica TV showa za talente "American Idol" za web portal PopEater.com izjavila je da je navikla na pitanja da možda ipak potajno nije lezbijka.

"Drago mi je da im se to sviđa i voljela bih da i ja volim žene, jer mi muškarci ponekad priređuju tegobe, ali eto slučajno ipak volim dečke", kaže pjevačica.

Dvostruka dobitnica muzičke nagrade Grammy prodala je preko 16 miliona primjeraka albuma širom svijeta od 2002. kad se pojavila na sceni. Uprkos svom uspjehu, ističe da se nikad nije zaljubila i ne smatra da je to čudno.

"Nedavno sam se vratila sa evropske turneje i svaki intervju bio je fokusiran na to. Možda se vi svi prebrzo zaljubite. Jeste li o tome razmišljali?" pita Kelly. "Odgovarala sam da ne mislim da je to toliko čudno. Imam 26 godina i radije imam kvalitet nego kvantitet."

Clarkson je izjavila kako joj je muzička karijera važnija od izlazaka, a voljela bi imati momka koji ima vlastiti život i koji će moći podnijeti tračeve koji se šire o slavnim osobama, te zahtjeve muzičke industrije.