Showbiz
0

Nije sve seks, droga i rock'n'roll: Ovo su slavni koji čak ne piju ni alkohol

Klix.ba
Jennifer Lopez
Jennifer Lopez
Većina nas kada pomisli na slavne i bogate iz svijeta filma i muzike, misli kako su oni uglavnom uvijek na zabavama na kojima se dosta pije, ali i da konzumiraju droge. Međutim, nije baš uvijek tako.

Jedna od holivudskih glumica koja tvrdi da nikada nije probala alkohol, ali ni droge je glumica Jennifer Hudson. Nedavno je izjavila da nikada u životu nije popila čašu alkohola, uprkos tome što glumi ovisnicu u svom novom filmu, prenosi Huffington Post.

Među njima je Jennifer Lopez. Ova glumica i pjevačica kaže kako ne pije, jer to šteti njenoj koži.

"Naravno kada sam na nekom slavlju, svi nazdravljaju sa čašom alkohola. U tom slučaju popijem samo gutljaj", tvrdi popularna J.Lo.

Tu je i mlada glumica Blake Lively. "Ja ne pijem. Nikada nisam probala drogu. To je nešto za čim generalno nemam želju", kaže ona.

Među njima je odnedavno i Russell Brand. Iako je bio duboko zaglibio u svijet droge i alkohola, otrgao se svijetu poroka i sada kaže da ništa od toga više ne konzumira.

Na listi "čistunaca" su i glumica Edie Falco, Matthew Perry iz erije "Prijatelji", Kristin Davis iz serije "Seks i grad", starleta Kim Kardashian, Tobey Maguire iz filma "Spiderman", holivudski zavodnik Colin Farrell, reper Eminem i glumica Jada Pinkett Smith.