Vanessa Paradis je loše izabrala
0

Nije ni duboki dekolte baš za svaku ženu

Sarajevo-x.com
Većina slavnih koji se odluče za nešto intrigantniji izgled kada se pojavljuju u javnosti sigurno žele sebe predstaviti u najboljem svjetlu. No, ne bi se reklo da će Vanessu Paradis nakon ove haljine doživjeti kao seksipilnu i zavodljivu.
Još uvijek partnerica Johnnyja Deppa, iako mediji pišu da to neće biti još zadugo, Vanessa Paradis pojavila se na dobrotvornoj večeri u Parizu u haljini posutoj šljokicama sa predubokim dekolteom koji je puno toga otkrivao, a opet nije imao šta otkriti. Nesumnjivo je da je jedan od najvećih zavodnika Depp prije nekoliko godina "pao" na njen šarm, no ovakva haljina ne doprinosi cjelokupnom dobrom dojmu koji Francuskinja ostavlja na one koji je vide.

Premalene grudi, kakve Vanessa ima, i duboki dekolte nisu dobitna kombinacija. 39-godišnja glumica, model i pjevačica je u posljednje vrijeme i naglo smršavila, pišu tabloidi, a razlog tome je navodno prekid dugogodišnje veze s nevjenčanim suprugom s kojim ima i dvoje djece.

Vanessa je ranije u ovoj sedmici demantovala glasine o razlazu sa Deppom, ali u zadnje vrijeme se u javnosti konstantno pojavljuje sama. Ko zna, možda je i ovaj "izlet" s dekolteom pokušaj da zadrži holivudskog zavodnika.