Gabriella Cilmi
0

"Nije istina da mrzim Lady Gagu"

Sarajevo-x.com
Gabriella Cilmi (Foto: Simon Schluter)
Gabriella Cilmi (Foto: Simon Schluter)
Australska pjevačica karakterističnog glasa, Gabriella Cilmi, javno je negirala navode pojedinih medija kako mrzi kolegicu iz svijeta muzike, kontroverznu Lady Gagu.

Izvođačica hita "On A Mission" navodno je kritikovala Amerikanku zbog njenih šokantnih kostima u kojima se pojavljuje u javnosti, te plesa na prošlogodišnjoj dodjeli nagrada Brit. Tabloidi su također pisali kako se nakon tog nastupa iza pozornice dogodio sukob dvije pjevačice.

Ipak, Cilmi insistira kako su njene riječi izvučene iz konteksta, te je za škotski Sunday Mail izjavila: "Prošle godine na dodjeli nagrada Brits Lady Gaga je izašla vani smrzavajući se u kratkom šorcu. Rekla sam nekim novinarima da mi nije jasno kako može na hladnoću s tako kratkim šorcem. Ispalo je da sam je kritikovala i sugerisala da je odvratna."

"Kasnije je iza scene pokazivala na mene prstom i moj menadžer me morao odvesti odatle", priča Gabriella i dodaje: "U početku je nisam shvatala, ali mi se svidio njen nastup na dodjeli Grammyja sa Eltonom Johnom i mislim da je jako talentovana kao testopisac. U svakom slučaju je ne mrzim i mislim da je ona to prevazišla."