Američka pjevačica
44

Nicole Scherzinger na "stubu srama" zbog fotografija u bikiniju, optužili je za neosjetljivost

N. O.
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Pjevačica Nicole Scherzinger naišla je na niz kritika nakon što je podijelila fotografiju s odmora dok na njenim rodnim Havajima bjesne požari.

Scherzinger je podijelila fotografije dok pozira u kupaćem kostimu, a mnogi su u komentarima burno reagovali prozivajući je da nema osjećaja za one koji su nastradali. Ova 45-godišnja pjevačica rođena je u Honoluluu, ali je odrasla u Louisvilleu, Kentucky.

"Maui gori, ali ti si ovdje polugola u svom glamuroznom životu", glasio je jedan od komentara na ubrzo obrisanoj objavi.

Obrisana fotografija s Instagrama
Obrisana fotografija s Instagrama

"Da, shvaćamo. Volite da se slikate u sugestivnim pozama. Ipak, tajming nije ok, sa scenama u vašoj domovini koje podsjećaju na Armagedon", navedeno je u još jednoj od reakcija.

Potom je pjevačica podijelila video na kojem se može vidjeti kako od svojih pratilaca traži podršku i pomoć nakon elementarne nepogode.

"Mauiju je potrebna naša pomoć. Molimo vas da učinite sve što možete da pomognete našim prijateljima u ovom trenutku potrebe", poručila je.

Ispod njene objave, fanovi su branili bivšu zvijezdu grupe Pussycat Dolls nakon što su je prozivali za "neosjetljivost".