Showbiz
0

Nicole Richie priznala da je trudna

Sarajevo-x.com
Nicole Richie i Joel Madden
Nicole Richie i Joel Madden
Jetsetterica Nicol Richie priznala je u intervjuu za ABC da je trudna, a otac njenog djeteta je Joel Madden, pjevač grupe Good Charlotte. Buduća mama će u septembru morati odraditi svoju zatvorsku kaznu zbog vožnje pod uticajem alkohola.

U intervjuu za ABC mrežu u emisiji "Good Morning America" voditeljice Diane Sawyer, Nicole Richie je napokon progovorila o svojoj trudnoći i kazni koju joj je sud dodijelio zbog vožnje u pijanom stanju. Intervju će biti objavljen na ABC-u u četvrtak.

"Trudna sam, skoro četiri mjeseca", rekla je buduća mama Nicole.

Dvadesetpetogodišnja Nicole je zadnjih sedmica se vješto skrivala od medija što je bilo vrlo neuobičajeno za ovu jetsettrericu.

U septembru Nicol slijedi zatvorska kazna te ona kaže da je to način da pokaže kako je ipak odrasla osoba.

"Ono što sam uradila bilo je pogrešno. I ako bi vrijedilo da se izvinim svim osobama koje su ikada izgubile svoje voljene zbog nepažnje pijanog vozača, to bih i učinila. Zatvorska kazna je prilika za mene da pokažem da sam odgovorna, odrasla osoba", rekla je Richie.

Policija je Nicol zaustvalia u decembru prošle godine jer je auto vozila u pogrešnom smjeru - vidno pijana. Nakon što je pala alko-test, priznala je da je pušila marihuanu i uzimala tablete protiv bolova "Vicodin".