Showbiz
27

Nicole Kidman: S Tomom sam prošla put do pakla i nazad

Klix.ba
Nicole Kidman nedavno je proslavila godišnjicu braka sa Keithom Urbanom koji joj je za tu priliku napisao i pjesmu. Atraktivna glumica je, kako je istakla u medijima, izuzetno sretna, nakon godina bola i problema koje je imala tokom razvoda sa poznatim glumcem Tomom Cruiseom.

"Keith uvijek govori 'Sretni smo što smo se sreli ovako kasno u životu'. Tužno je što ne možemo imati šestero djece, ali sreća je da smo prošli sve u prošlosti i da smo posvećeni sadašnjosti u potpunosti. To je divno čuti od muškarca", rekla Kidman.

Ova jaka ljubav koja se i danas vidi među njima, iako su u braku od 2006. godine, ponekad izazove ljubomoru kod Nicolinih prijateljica. No, ona im je poručila da nemaju razloga za to jer je i sama prije Keitha prošla put "do pakla i nazad".

"Nakon teškog razvoda sa Tomom, mislila sam da više nikada neću biti sretna u životu, ali sve se promjenilo kada sam upoznala Keitha. Sada za sve probleme u životu mogu reći da će proći", rekla je Nicole.

Glumica se dugo borila sa emotivnom nestabilnošću nakon što se 2001. godine razvela od Toma. Podsjetimo, glumac je, kako je tada rekla, ostavio ne kazavši ni riječi, a kasnije ga je molila da se ne razvedu.

"Bila sam šokirana, moj imuni sistem je pao. Karijera mi je bila u usponu a ja sam se osjećala tako jadno i usamljeno", prisjetila se Kidman.

No, to je sada daleka prošlost. Keith je ušao u njen život i već su sretno zaljubljeni osam godina. Kidman ističe kako joj je sada porodica na prvom mjestu i da uživa biti majka i domaćica.

"Možda vam zvuči čudno, ali voljela bih da je moja porodica moj posao. Svaki put kada nisam s njima osjećam veliku bol, tužna sam i plačem. Jer s njima zaista uživam. Gledamo 'America's Funniest Home Videos' i ' The Brady Bunch', te se lijepo zabavljamo", rekla je Kidman koja ima dvije djevojčice - Sunday Rose (6) i Faith Margaret (3).