|

Nicole Kidman pobjegla iz Sidneja

Nicole Kidman pobjegla iz Sidneja
0
S
Sarajevo-x.com
14.12.2009. u 10:47
0
komentara
0

dijeljenja
Nicole Kidman pobjegla iz Sidneja
Zbog nezasitih fotografa koji je prate u stopu, Nicole Kidman napustila je Sidnej. Prema njenim riječima, pažnja koju joj poklanjaju je nevjerovatna, tako da je morala početi prodavati imovinu i seliti iz Sidneja za koji je porodično vezana.
'To neke gradove čini nemogućim za život. Kao u Sidneju, za nas se čini nemogućim da tamo živimo', izjavila je Kidman za Sunday Telegraph u Londonu.

'Zasigurno takav tretman ne dobijamo u Tennnesseeu. Ali to ide sa teritorijom. Mi moramo biti oprezni i održati normalan život za naše dijete'.

Od njenog braka sa pjevačem Keithom Urbanom i rođenja kćerke Sunday Rose, glumica koja je dobila oskara je izmjenila svoj život kako bi zaštitila privatnost porodice.

U maju je prodala svoju 20 miliona dolara vrijednu kuću, sniženu za 7 miliona, u sidnejskom Darling Pointu, gdje su fotografi upadali i jedne prilike joj čak postavili napravu za prisluškivanje.

Kidman će napustiti i njenu kuću za odmor na južnoj sidnejskoj plaži gdje su fotografi također upadali i narušavali njenu privatnost.
Prijavi grešku


Komentari (0)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...

Trenutno nema komentara na ovaj članak.